Δείτε στα γήπεδα την Κύπρια ποδοσφαιρίστρια που συγκλόνισε την Βίκυ με το κολαστήριο που έζησε – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δείτε στα γήπεδα την Κύπρια ποδοσφαιρίστρια που συγκλόνισε την Βίκυ με το κολαστήριο που έζησε – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το επεισόδιο της εκπομπής «Πάμε Πακέτο» στον Alpha Κύπρου θα μεταδοθεί το Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, με την ιστορία της Ντανιέλλας Σώζου, που τα πρώτα χρόνια της ζωής της τα έζησε σε ίδρυμα στην Ρουμανία με βασανιστήρια... να συγκλονιζει.

Η Ντανιέλλα μεγάλωσε στην Λεμεσό. Οι θετοί γονείς της είναι Κύπριοι, αλλά οι μνήμες από την προηγούμενη της ζωή δεν την εγκαταλείπουν.

Η ποδοσφαιρίστρια βρέθηκε στην εκπομπή τη Βίκυς Χατζηβασιλείου στον Alpha, με την παρουσιάστρια να συγκλονίζεται όταν κατάλαβε τι πέρασε η Ντανιέλλα λέγοντάς της: «Σε κάψανε. Αυτό ήτανε κολαστήριο».

Το ThemaOnline εξασφάλισε φωτογραφίες της Ντανιέλλας Σώζου από τον καιρό που έπαιζε μπάλα ως τερματοφύλακας στη Νέα Σαλαμίνα και στον Απόλλωνα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.