Θέτει υποψηφιότητα για τέταρτη θητεία στην προεδρία της Ρωσίας ο Βλαντίμιρ Πούτιν

Θέτει υποψηφιότητα για τέταρτη θητεία στην προεδρία της Ρωσίας ο Βλαντίμιρ Πούτιν

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε την Τετάρτη 6/12 ότι θα είναι υποψήφιος για μια τέταρτη προεδρική θητεία στις εκλογές του Μαρτίου 2018. Αν κερδίσει τις εκλογές αυτές, θα είναι επικεφαλής της χώρας μέχρι το 2024.

"Ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για τη θέση του προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας", δήλωσε ο Πούτιν στη διάρκεια συνάντησής του με τους εργάτες ενός εργοστασίου στο Νίζνι Νόβγκοροντ, στις όχθες του ποταμού Βόλγα, η οποία αναμεταδιδόταν απ` ευθείας από την τηλεόραση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.