O Γιώργος Λιάγκας εμφανίστηκε στην εκπομπή του με φούστα - Η αντίδραση της Σκορδά και των συνεργατών της - VIDEO

O Γιώργος Λιάγκας εμφανίστηκε στην εκπομπή του με φούστα - Η αντίδραση της Σκορδά και των συνεργατών της - VIDEO

Το ιδιαίτερο χιούμορ του αποφάσισε να δείξει, για ακόμα μία φορά, ο Γιώργος Λιάγκας, κάνοντας πασαρέλα με… φούστα, κατά την διάρκεια της εκπομπής του! 

Αφορμή για την εμφάνιση - έκπληξη του παρουσιαστή στάθηκε ο Μάνος Πίντζης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο Late Night της Τρίτης 5/12 και προ ημερών έκανε ανάλογη εμφάνιση στο catwalk του Jean Paul Gaultier στο Μουσείο Μπενάκη.

Ο Γιώργος ακολούθησε τον Μάνο στην πασαρέλα και το αποτέλεσμα ήταν… σπαρταριστό!

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στο Πρω1νό, με την Φαίη Σκορδά να μην κάνει κάποιο σχόλιο, αλλά τους συνεργάτες της να παίρνουν τον λόγο.

«Πολύ αεράτος και sexy. Έδειξε γάμπα!», είπε η Κλεοπάτρα Πατλάκη, ενώ ο Κώστας Τσουρός επεσήμανε πως «δεν είχε ξυρίσει το πόδι όμως. Κακώς Γιώργο!». 

Από Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE