Αφήνει και αυτός την Ευρώπη για την Κίνα;

Αφήνει και αυτός την Ευρώπη για την Κίνα;

Τον «Δρόμο του Μεταξιού» και το κινεζικό πρωτάθλημα, έναντι παχυλής αμοιβής, φαίνεται ότι επιλέγει ο μεσοεπιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Λούκας Μόουρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Goal», o 25χρονος Βραζιλιάνος διεθνής και πρώην άσος της Σάο Πάουλο (2010-12) θα αποχωρήσει από την πρωτεύουσα της Γαλλίας τον Ιανουάριο του 2018, προκειμένου να υπογράψει πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με την κινεζική Beijing Guoan, παρά το μεταγραφικό ενδιαφέρον της Τσέλσι και άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων για την απόκτησή του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE