Η «καυτή» γιατρός που απαγόρευσε τη σεξουαλική δραστηριότητα πριν τη «μάχη» στο Άνφιλντ (photos)

Η «καυτή» γιατρός που απαγόρευσε τη σεξουαλική δραστηριότητα πριν τη «μάχη» στο Άνφιλντ (photos)

Η Σπαρτάκ Μόσχας χρειάζεται νίκη στο «Άνφιλντ» επί της Λίβερπουλ για να προκριθεί στους «32» του Europa League και η γιατρός της ομάδας πήρε… μέτρα. Σε συνέντευξή της στη Ρωσία, η Βικτόρια Γκαμέεβα τόνισε πως οι παίκτες της ρωσικής ομάδας θα πρέπει να απέχουν από το σεξ γιατί κάτι τέτοιο επηρεάζει αρνητικά την απόδοσή τους.

«Από ιατρικής άποψης το σεξ βοηθά στην ενέργεια μόνο στις γυναίκες. Για παράδειγμα, στις πολεμικές τέχνες μία γυναίκα μπορεί να αγωνιστεί ακόμη και 5-10 λεπτά μετά το σεξ και τα αποτελέσματά της θα είναι ακόμη καλύτερα, ωστόσο στους άνδρες λειτουργεί αντίστροφα. Πρέπει να αποφεύγουν το σεξ 2-3 μέρες πριν από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα», ανέφερε.

innerinnerinnerinner

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.