Λανθασμένη υπόδειξη πέναλτι και ισοφάριση για ΑΕΛ

Λανθασμένη υπόδειξη πέναλτι και ισοφάριση για ΑΕΛ

Η Αγία Νάπα άνοιξε το σκορ μόλις στο 9΄ με τον Χαλίφα και έβαλε δύσκολα στην ΑΕΛ, η οποία είχε μεν την κατοχή μπάλας στο Α΄ ημίχρονο, αλλά ήταν “φλύαρη” και δεν μπορούσε να φτιάξει ευκαιρίες.

Τέλικά, έφτασε στην ισοφάριση στο 36΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ανδρέα Αβραάμ, το οποίο καταλόγισε ο διαιτητής Ανδρέας Μ. Αργυρού, γιος του προέδρου του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου, Μιχάλη Αργυρού.

Ένα πέναλτι το οποίο αμφισβήτησαν οι τυπικά γηπεδούχοι και όπως έδειξε ο τηλεοπτικός φακός, δεν υπήρχε παράβαση…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.