Το αμερικανικό ΥΠΕΞ συστήνει στους διπλωμάτες του να αποφύγουν ταξίδια στο Ισραήλ

Το αμερικανικό ΥΠΕΞ συστήνει στους διπλωμάτες του να αποφύγουν ταξίδια στο Ισραήλ

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, με τηλεγράφημα που απέστειλε στις αμερικανικές διπλωματικές αντιπροσωπείες σε όλον τον κόσμο, ζήτησε από τα στελέχη τους να αποφύγουν τα μη απολύτως απαραίτητα ταξίδια στο Ισραήλ, την Ιερουσαλήμ και τη Δυτική Όχθη μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters που επικαλείται ένα σχετικό έγγραφο.
 

 

"Η πρεσβεία στο Τελ Αβίβ και το γενικό προξενείο της Ιερουσαλήμ ζητούν από όλους τους μη αναγκαίους επισκέπτες να αναβάλουν τα ταξίδια τους στο Ισραήλ, την Ιερουσαλήμ και τη Δυτική Όχθη από τις 4 Δεκεμβρίου μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2017" αναφέρεται στο διπλωματικό τηλεγράφημα, χωρίς να διευκρινίζονται οι λόγοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE