Με ποια λογική εκτέλεσε το πέναλτι ο Ντόσα;

Με ποια λογική εκτέλεσε το πέναλτι ο Ντόσα;

Η ΑΕΛ δέχθηκε αναπάντεχη ήττα από την Αγία Νάπα στο ΓΣΖ με 2-1 και αποκλείστηκε από το κύπελλο, πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση.

Βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, όμως μπορούσε στο 83΄ να ισοφάριζε και αν μη τι άλλο, να διεκδικούσε την πρόκριση στην παράταση, νοουμένου ότι το ματς θα έληγε 2-2.

Για κάποιον όμως ανεξήγητο λόγο, πήρε την ευθύνη της εκτέλεσης του (δεύτερου) πέναλτι ο Ντόσα Τζούνιορ, ο οποίος ουσιαστικά έχει να παίξει μπάλα από τον… περσινό Φεβράρη και “κρέμασε” την ομάδα του!

Φέτος θυμίζουμε ότι μετρούσε μόλις μία συμμετοχή στο παιχνίδι με τη Δόξα που έγινε στις 9 Σεπτεμβρίου και αν μη τι άλλο, θα μπορούσε να πάρει την ευθύνη ενός τόσο κρίσιμου πέναλτι, ένας άλλος συμπαίκτης του με περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του, πιο καθαρό μυαλό και με καλύτερη ψυχολογία.

Θυμίζουμε ότι την εκτέλεση του πρώτου πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΛ στο Α΄ ημίχρονο την ανέλαβε ο Αβραάμ και δεν λάθεψε, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για το τετ α τετ με Έρχιουρμαν: «Προσβλέπω σε ουσιαστική συζήτηση και συνάντηση» – Αρχές Σεπτεμβρίου στην Κύπρο η Ολγκίν

ΠτΔ για το τετ α τετ με Έρχιουρμαν: «Προσβλέπω σε ουσιαστική συζήτηση και συνάντηση» – Αρχές Σεπτεμβρίου στην Κύπρο η Ολγκίν

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης η συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του ηγέτη της τουρκοκυπριακής κοινότητας, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE