ΜΙΤΣΕΡΟ: 35χρονη ύποπτη για κατοχή παιδικής πορνογραφίας – Φύλλο και φτερό οι λογαριασμοί της στα social media

ΜΙΤΣΕΡΟ: 35χρονη ύποπτη για κατοχή παιδικής πορνογραφίας – Φύλλο και φτερό οι λογαριασμοί της στα social media

ον μπελά της βρήκε 35χρονη κάτοικος Μιτσερού μετά από μήνυμα της Europol στις Κυπριακές Αρχές.

Συγκεκριμένα, η Europol έλαβε ειδοποίηση πως χρήστης του facebook έστειλε βίντεο με παιδικό πορνογραφικό υλικό σε άλλο χρήστη.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι Κυπριακές Αρχές όπου και έκαναν έρευνα στο σπίτι όπου διέμενε η 35χρονη στο Μιτσερό.

Μέλη του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατά την έρευνα στην οικία της 35χρονης κατάσχεσαν έναν υπολογιστή και ένα κινητό τα οποία θα τύχουν δικανικής εξέτασης.

Η 35χρονη από την Σρι λανκα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας έδωσε κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνόνται.

ην υπόθεση εξετάζει το Γραφείο Καταπολέμησης  Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.