«Stand by me» τραγούδησε η Άντρια και ο κόσμος την άκουσε! Κέρδισε ακόμα μια μάχη η όμορφη Κύπρια! VIDEO

«Stand by me» τραγούδησε η Άντρια και ο κόσμος την άκουσε! Κέρδισε ακόμα μια μάχη η όμορφη Κύπρια! VIDEO

Στο ημιτελικό του «The Voice of Greece» βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης 6/12 η Άντρια Αγγελή.

Η νεαρή Κύπρια, ανέβηκε στην σκηνή και προσπάθησε με όλο της το «είναι» να πείσει τόσο τους  coaches αλλά περισσότερο τον κόσμο που θα ήταν ο κριτής αυτή τη φορά για να ψηφίσει ποιος θα περάσει στην επόμενη φάση.

Η Άντρια, μετά την ερμηνεία της, έλαβε πολύ κολακευτικά σχόλια και από τον Μουζουράκη που είναι ο coach της, αλλά και από τους υπόλοιπους, μέχρι και τον Καπουτζίδη.

H μάχη πάντως που έδωσε με την Δωρίδα Χιώτη ήταν μεγάλη, αλλά τελικά κατάφερε να βγει νικήτρια και να προκριθεί στον ημιτελικό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.