«Πρέπει να είμαστε συνεπείς τον Μάιο» (photo)

«Πρέπει να είμαστε συνεπείς τον Μάιο» (photo)

Μετά την τελευταία παράσταση του ΑΠΟΕΛ στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Τότεναμ που σήμανε και το τέλος του Ευρωπαϊκού ταξιδιού των “γαλαζοκιτρίνων”, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Λευκωσιάτικης ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος, τοποθετήθηκε μέσα από τα social media.

Δείτε τι έγραψε ο Νεκτάριος Πετεβίνος:

“Τα φώτα έσβησαν, καινούργια μέρα θα ξημερώσει. Το τέλος κάθε ταξιδιού φέρνει την προσμονή για το επόμενο. Για να έρθει πρέπει να είμαστε συνεπείς τον Μάιο. Όλοι μαζί όπως αυτή η φωτογραφία. Ανάμνηση αλλά και οδηγός…”

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Δεν μπορούμε να επιλέγουμε για συζήτηση ένα από τα έξι κεφάλαια του πλαισίου Γκουτέρες, δήλωσε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, λέγοντας παράλληλα «ας συζητήσουμε όλα τα κεφάλαια μαζί».

BEST OF TOTHEMAONLINE