The Voice: Έριξαν το φαρμάκι τους και πάλι οι Ελλαδίτες προς τους Κύπριους – «Ακόμα και την φάλτσα ρε Κύπριοι; Έλεος» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

The Voice: Έριξαν το φαρμάκι τους και πάλι οι Ελλαδίτες προς τους Κύπριους – «Ακόμα και την φάλτσα ρε Κύπριοι; Έλεος» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συνεχίζουν να έχουν εχθρική στάση προς τους Κύπριους διαγωνιζόμενους και τηλεθεατές οι Ελλαδίτες, πράμα που φαίνεται και από τα σχόλια τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το βράδυ της Τετάρτης 6/12, προβλήθηκε από την συχνότητα του ΣΚΑΙ στην Ελλάδα και του ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο, το πρώτο live του The Voice, όπου πλέον το κοινό είχε την δυνατότητα να επιλέξει ποιος διαγωνιζόμενος θα προχωρούσε στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Στο πρώτο live διαγωνίστηκαν δύο Κύπριες, η Άντρια Αγγελή και η Μιχαέλλα Θεοδώρου, όπου η πρώτη πέρασε στην επόμενη φάση, ενώ η δεύτερη έμεινε εκτός παιχνιδιού.

Οι Ελλαδίτες, μέσω των social media και πιο συγκεκριμένα μέσω Twitter, σχολίασαν με πολλή αρνητικότητα τόσο τις εμφανίσεις των δύο κοριτσιών από την Κύπρο, όσο και την πρόκριση της Άντριας.

Δείτε πιο κάτω μερικά από τα εν λόγω σχόλια:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν: «Έτοιμος για συμφωνία στα 6 από τα 7 σημεία» – Πού υπάρχει ακόμη διαφωνία

Έρχιουρμαν: «Έτοιμος για συμφωνία στα 6 από τα 7 σημεία» – Πού υπάρχει ακόμη διαφωνία

Ετοιμος για συμφωνία στα έξι από τα επτά σημεία στα οποία κατά τον ίδιο αναμένει πρόοδο ο ΓΓ του ΟΗΕ, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE