Κυρώσεις (Κανού – Κατελάρης)

Κυρώσεις (Κανού – Κατελάρης)

Η νεότερη πληροφορία που είχαμε είναι ότι ο Κανού και ο Κατελάρης επέστεψαν κανονικά στις προπονήσεις στο «Ηλίας Πούλλος» για προπονήσεις, αλλά και οι δύο τους θα περάσουν από την πειθαρχική επιτροπή.

Τώρα αν θα υπάρξουν κυρώσεις για τους δύο ποδοσφαιριστές και σε ποιο βαθμό θα είναι αυτές, αυτό είναι ένα ζήτημα το οποίο θα εξετάσει η πειθαρχική επιτροπή του Λευκωσιάτικου συλλόγου, η οποία θα έχει τον τελικό λόγο για την απόφαση που θα παρθεί.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ: Eνέργεια, ασφάλεια και o ρόλος της Κύπρου στις περιφερειακές εξελίξεις

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ: Eνέργεια, ασφάλεια και o ρόλος της Κύπρου στις περιφερειακές εξελίξεις

Σε μια χρονική συγκυρία αυξημένης γεωπολιτικής αβεβαιότητας στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα στο Ισραήλ για διμερή επίσκεψη και για συμμετοχή στη 10η Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Κύπρου – Ελλάδας – Ισραήλ, η οποία αποκτά ιδιαίτερη πολιτική και στρατηγική βαρύτητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE