«Έκαναν την Ευρώπη να παραμιλά 6000 πορτοκαλί» (photo)

«Έκαναν την Ευρώπη να παραμιλά 6000 πορτοκαλί» (photo)

Οι οργανωμένοι φίλοι του ΑΠΟΕΛ μέσα από την επίσημη σελίδα τους στο Facebook, αναφέρονται για το μεγάλο πάρτι που έστησαν οι «πορτοκαλί» στο Γουέμπλεϊ με τους 6.000 οπαδούς να κάνουν ατμόσφαιρα ΓΣΠ στο γήπεδο του Λονδίνου.

Δείτε την ανάρτηση τους:

 «Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΕΛ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΠΟΤΕ! 
6000 ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΛΑΖΟΚΙΤΡΙΝΟ ΘΡΥΛΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑ. 
ΤΩΡΑ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΒΑΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΠΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΩΜΑΤΑ! ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΙ!

ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΑΠΟΕΛ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ»

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η τελευταία ζαριά της Ολγκίν-Αγώνας δρόμου για επανέναρξη συνομιλιών πριν από την αποχώρηση Γκουτέρες

Κυπριακό: Η τελευταία ζαριά της Ολγκίν-Αγώνας δρόμου για επανέναρξη συνομιλιών πριν από την αποχώρηση Γκουτέρες

Σε διπλωματικό αγώνα δρόμου βρίσκεται το Κυπριακό, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να επιχειρεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, για μια νέα διευρυμένη συνάντηση πριν από τη λήξη της θητείας του Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE