Επέστρεψε… και φορτσάρει για Ολυμπιακό Λευκωσίας!

Επέστρεψε… και φορτσάρει για Ολυμπιακό Λευκωσίας!

Η ΑΕΚ μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ενημερώνει για τα αγωνιστικά νέα της ομάδας όπως προέκυψαν από την πρωινή προπόνηση, ενόψει του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Δείτε την επίσημη ενημέρωση:

Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα (07/12) το πρωί και έναρξη ουσιαστικά της προετοιμασίας για τον αγώνα της 15ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο (Κυριακή 10/12, 17:00).

Η προπόνηση έγινε στο βοηθητικό μας γήπεδο και το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας και παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Η προετοιμασία συνεχίζεται αύριο (08/12) με πρωινή προπόνηση.

Δείτε το φωτορεπορτάζ από την προπόνηση. 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Την απόφασή της να αποσύρει την πρόθεσή της να διεκδικήσει το χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξήγησε η Πρόεδρος του κόμματος, Αννίτα Δημητρίου, σε δηλώσεις της στη εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1. 

BEST OF TOTHEMAONLINE