Έδειξαν το ανθρώπινο τους πρόσωπο οι «ερυθρόλευκοι»

Έδειξαν το ανθρώπινο τους πρόσωπο οι «ερυθρόλευκοι»

Το γραφείο Τύπου της Νέας Σαλαμίνας με ανακοίνωση του ενημερώνει για την επίσκεψη του Δ.Σ. στο ειδικό σχολείο Αγίου Σπυρίδωνα.

Αναλυτικά: «Σήμερα οι ποδοσφαιριστές μας, το τεχνικό επιτελείο και αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστο, επισκέφθηκαν το ειδικό σχολείο Αγίου Σπυρίδωνα στη Λάρνακα.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου παραδόθηκε χρηματικό ποσό για ενίσχυση του ειδικού σχολείου και από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας προσφέρθηκαν δώρα στα παιδιά ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την εταιρία Mavros Larnaca για την παραχώρηση παιχνιδιών, τα οποία παραδόθηκαν στο σχολείο ως προσφορά για τα παιδιά.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και ταυτόχρονα να συγχαρούμε τη διεύθυνση του σχολείου και τους δασκάλους στο δύσκολο έργο που επιτελούν και να τους υποσχεθούμε ότι σαν Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου θα είμαστε στο πλευρό τους να στηρίζουμε το έργο τους. Καλά Χριστούγεννα στα παιδιά του ειδικού σχολείου Αγίου Σπυρίδωνα και σε όλο τον κόσμο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE