Τα προβλήματα του Ιδιάκεθ και οι σκέψεις ενόψει Ολυμπιακού

Τα προβλήματα του Ιδιάκεθ και οι σκέψεις ενόψει Ολυμπιακού

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ είδε όλους του τους ποδοσφαιριστές να ανταποκρίνονται στον μέγιστο βαθμό απέναντι στην Ομόνοια. Ακόμη και αυτοί που κλήθηκαν να δώσουν λύσεις (π.χ. Αντωνιάδης) ήταν εξαιρετικοί.

Πλέον η ομάδα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, όπου μοναδικός στόχος είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Μόνο έτσι θα μπορέσει η ΑΕΚ να παραμείνει στην κορυφή, αλλά και να συνεχίσει απρόσκοπτα την προσπάθεια της για τον τίτλο.

Άλλωστε, παιχνίδια τύπου… Ολυμπιακού επιβάλλεται να τα κερδίζει η ΑΕΚ για να μην χάσει έδαφος εκεί που δεν το περιμένει.

Ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής ο Ιδιάκεθ δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Μοϊσόφ, όμως μάλλον δεν θα είναι και ο μοναδικός που θα είναι εκτός.

Χέφελ και Τέτε ακολούθησαν και σήμερα (7/12) ατομικό πρόγραμμα και θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες δυο προπονήσεις αν θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους. Πιο δύσκολο να προλάβει είναι για τον Χέφελ που ίσως μείνει και πάλι εκτός.

Απ’ εκεί και πέρα σίγουρη θεωρείται μία αλλαγή για τον Ιδιάκεθ, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκουράσει τον Λαρένα. Στόχος του είναι να έχει όλη την ομάδα «φρέσκια» και έτοιμη ενόψει των επόμενων αγώνων που ακολουθούν…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο στις 27 Ιουλίου ο Γκουτέρες - Φέρνει μαζί του ΝτιΚάρλο και Λακρουά

Έρχεται Κύπρο στις 27 Ιουλίου ο Γκουτέρες - Φέρνει μαζί του ΝτιΚάρλο και Λακρουά

Επίσκεψη στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει ο ΓΓ των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο οποίος θα συναντηθεί ξεχωριστά με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ενώ θα έχουν και τριμερή συνάντηση, μεταδίδει το παράνομο «τ/κ πρακτορείο ειδήσεων».

BEST OF TOTHEMAONLINE