ΙΤΑΛΙΑ: Εικοσιεπτάχρονος δηλητηρίασε θανάσιμα με θάλλιο τη θεία, τον παππού και τη γιαγιά του

ΙΤΑΛΙΑ: Εικοσιεπτάχρονος δηλητηρίασε θανάσιμα με θάλλιο τη θεία, τον παππού και τη γιαγιά του

Ο εικοσιεπτάχρονος Ματία Ντελ Τζότο συνελήφθη από την Αστυνομία της πόλης Ντέζιο, έξω από το Μιλάνο, για την δολοφονία (με θανατηφόρα δόση θάλλιου) της θείας του, 62 ετών, της γιαγιάς του, 88 ετών και του 94χρονου παππού του.

Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης, επίσης, άλλα πέντε μέλη της οικογένειας του Ντελ Τζότο.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, είχε προσθέσει το θάλλιο σε αφέψημα που ήπιαν όλα τα θύματά του.

Κατά την πρώτη του ανάκριση, ο νέος είπε στους εισαγγελείς ότι "δεν πρόκειται να τους αποκαλύψει ποτέ τι ήταν αυτό που τον ώθησε να προχωρήσει στις δολοφονίες", αλλά ότι επρόκειτο για άτομα "τα οποία δεν ήταν αγνά".

Η μητέρα του Ματία Ντελ Τζότο δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι τελευταία, ο γιος της, είχε πει ότι είχε εγκαταλείψει τον Χριστιανισμό και πως θεωρεί ότι είχε γίνει μέλος κάποιας αίρεσης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE