Αποφασισμένοι οι οδηγοί ταξί του Αεροδρομίου Λάρνακας για δυναμικές κινητοποιήσεις

Αποφασισμένοι οι οδηγοί ταξί του Αεροδρομίου Λάρνακας για δυναμικές κινητοποιήσεις

 Αποφασισμένοι να προβούν σε δυναμικές κινητοποιήσεις είναι οι επαγγελματίες οδηγοί ταξί που έχουν ως βάση το Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Οι οδηγοί ταξί σύμφωνα με εκπρόσωπό τους, διαμαρτύρονται κατά της αδειοδότησης ιδιωτικής εταιρείας Λεωφορείων, που προτίθεται να επεκτείνει τα δρομολόγια της συνδέοντας το αεροδρόμιο με την Αγία Νάπα και τον Πρωταρά.

Οι επαγγελματίες οδηγοί ταξί, χθες το μεσημέρι πραγματοποίησαν σύσκεψη στο χώρο εργασίας τους. Η άποψη που επικράτησε ήταν να αποκλείσουν το δρόμο του Αεροδρομίου για μία ώρα με τα ταξί τους.

Στις 12 σήμερα το μεσημέρι οι επαγγελματίες οδηγοί ταξί θα συσκεφθούν εκ νέου και δεν αποκλείεται γύρω στη μία, ο δρόμος μπροστά από το Αεροδρόμιο, να κλείσει για μία περίπου ώρα, ανέφερε εκπρόσωπος των οδηγών ταξί, επισημαίνοντας ότι το νέο δρομολόγιο λεωφορείου προς την ελεύθερη Αμμόχωστο, θα επιφέρει μεγάλο πλήγμα στο εισόδημα των οδηγών ταξί.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE