ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ: 50 αρνιά και 12 πρόβατα κλάπηκαν κατά την διάρκεια της νύχτας

ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ: 50 αρνιά και 12 πρόβατα κλάπηκαν κατά την διάρκεια της νύχτας

Σύμφωνα με καταγγελία που έκανε κτηνοτρόφος από την ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου η κλοπή έγινε κατά την διάρκεια της νύχτας της Τετάρτης προς Πέμπτη.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου κλάπηκαν από το ποιμνιοστάσιο του κτηνοτρόφου που διατηρεί σε αγροτική περιοχή στο Ξυλοφάγου, 50 αρνιά και 12 ετοιμόγεννα πρόβατα συνολικής αξίας €7.000.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου βρέθηκε στην σκηνή στην οποία διενεργήθηκαν εξετάσεις για εξακρίβωση της υπόθεσης με το ΤΑΕ ακόμη να μην έχει προχωρήσει σε οποιαδήποτε σύλληψη μέχρι στιγμής.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει να διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE