ΚΥΠΡΟΣ: Όταν βαριέσαι να ντυθείς αλλά πρέπει να πας στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς σου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Όταν βαριέσαι να ντυθείς αλλά πρέπει να πας στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς σου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την ίδια στιγμή που το πρότυπο του Κύπριου (cypriot) σύμφωνα με την Google είναι ένας τύπος με μεγάλο μουστάκι, τελαντωτή και μια μπύρα πάνω στο τραπέζι, φαίνεται πως κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσοθν ένα καινούργιο, βελτιωμένο, πρότυπο.

Σίγουρα όλοι βρεθήκαμε σε αντίστοιχο θέαμα. Ο λόγος είναι ότι ακόμα στην Κύπρο υπάρχουν τα μαγαζάκια της γειτονιάς, άρα δεν χρειάζεται να φορέσουμε τα ενδεικνυόμενα ρούχα για να πάμε να παραλάβουμε το φαγητό.

Ο τύπος στην φωτογραφία, την οποία δημοσιεύει η διαδικτυακή ομάδα I Love Cyprus PE χωρίς περεταίρω σχόλια, μάλλον βρέθηκε σε μια αντίστοιχη περίπτωση όπου έπρεπε να πάει άμεσα να παραλάβει τα σουβλάκια (ή τον γύρο) και είπε «γιατί δεν πάω έτσι όπως είμαι;».

Δείτε την φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.