ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η συγκυρία που άλλαξε τη μοίρα του Ντιρκ Σούστερ!

Η συγκυρία που άλλαξε τη μοίρα του Ντιρκ Σούστερ!

Στις 18 Μαΐου του 2013, είχε ξεκινήσει το τρελό ταξίδι της Ντάρμσταντ 98 προς τη Μπουντεσλίγκα.

Προπονητής της ομάδας, ήταν ο Ανατολικογερμανός Ντιρκ Σούστερ, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην Ομόνοια…

Τη συγκεκριμένη ημερομηνία, η Ντάρμσταντ αντιμετώπιζε τους Κίκερς της Στουτγκάρδης, στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς για τη Γ΄ κατηγορία της Γερμανίας και ήθελε μόνο τη νίκη για να μην υποβιαστεί στη Δ΄ κατηγορία, ενώ ο αντίπαλος βολευόταν και με ισοπαλία.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν νωρίς το σκορ, όμως έξι λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, ο Έλτον Ντα Κόστα ισοφάρισε για τη Ντάρμσταντ, αλλά η ισοπαλία δεν αρκούσε στην ομάδα του, αφού ήθελε συνδυασμό αποτελεσμάτων…

Τελικά, παρά την πίεση που άσκησε η ομάδα του Σούστερ στα εναπομείναντα λεπτά, το γκολ δεν ήρθε και η Ντάρμσταντ υποβιβάστηκε στη Δ΄ κατηγορία.

Ο Ανατολικογερμανός τεχνικός όμως, δεν είχε σκοπό να παρατήσει την ομάδα στα δύσκολα και ανανέωσε το συμβόλαιο του, με στόχο την άνοδο.

Μετα από μερικές ημέρες, ήρθαν τα… κάτω-πάνω και τα δεδομένα άλλαξαν άρδην στο σύλλογο, αφού η γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι οι Κίκερς δεν θα έπαιρναν άδεια για να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας λόγω οικονομικών ατασθαλιών και άρα θα υποβιβάζονταν αυτοί στη Δ΄ κατηγορία!

Αυτή η συγκυρία λοιπόν, άλλαξε τη μοίρα του Σούστερ και της Ντάρμσταντ, η οποία παρέμεινε από… “σπόντα” στη Γ΄ κατηγορία και ακολούθησαν τα επόμενα δύο χρόνια, η άνοδος στη Β΄, αλλά και στη Μπουντεσλίγκα!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο Γραμμικό Πάρκο - Οι πρώτες πληροφορίες

Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο Γραμμικό Πάρκο - Οι πρώτες πληροφορίες

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στο Γραμμικό Πάρκο στον Στρόβολο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top