ΕΛΛΑΔΑ

ΚΡΗΤΗ: Συγγενείς 14χρονης φέρονται να ξυλοκόπησαν και κακοποίησαν σεξουαλικά 18χρονο – Βιντεοσκοπούσαν τις στιγμές εξευτελισμού

ΚΡΗΤΗ: Συγγενείς 14χρονης φέρονται να ξυλοκόπησαν και κακοποίησαν σεξουαλικά 18χρονο – Βιντεοσκοπούσαν τις στιγμές εξευτελισμού

Απασχολεί ξανά τα ελλαδικά ΜΜΕ η υπόθεση άγριας κακοποίησης 18χρονου από συγγενείς 14χρονου κοριτσιού, με το οποίο ο νεαρός διατηρούσε σχέση, με αφορμή εκδίκαση της υπόθεσης την Παρασκευή 8/12, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του cretapost.gr, το 2012 ο τότε 18χρονος διατηρούσε σχέση με 14χρονο κορίτσι, κάτι που δεν ενέκρινε η οικογένεια της νεαρής κοπέλας.

Άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον της τότε 14χρονης από το Ηράκλειο Κρήτης, φέρονται να ακινητοποίησαν τον νεαρό σε αυτοκίνητο και το ξυλοκόπησαν, τον έβρισαν και τον κακοποίησαν σεξουαλικά με τη χρήση κάποιου αντικειμένου.

Οι φερόμενοι δράστες, που είναι 3 στον αριθμό, κατηγορούνται επίσης ότι βιντεοσκόπησαν με το κινητό τους τις στιγμές εξευτελισμού του νεαρού.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, συγγενείς τις κοπέλας προχώρησαν σε καταγγελία κατά του νεαρού για βιασμό της 14χρονη, με το δικαστήριο να τον κρίνει αθώο.

Επιμέλεια: Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top