ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΚΟΠΕΤΡΙΑΣ: Παράγινε το κακό με την παραβατικότητα - 17χρονος από Λάρνακα συνελήφθη με... ουσίες

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΚΟΠΕΤΡΙΑΣ: Παράγινε το κακό με την παραβατικότητα - 17χρονος από Λάρνακα συνελήφθη με... ουσίες

Στην σύλληψη ανήλικου προσώπου προχώρησε η Αστυνομία στην Κακοπετριά την Παρασκευή 08/12.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κατέχει η ιστοσελίδα μας, μέλη της δύναμης έκαναν έρευνα στις αποσκευές μαθητών λυκείου οι οποίοι πραγματοποιούν εκδρομή στην Κακοπετριά.

Όπως μας αναφέρθηκε, με την άφιξη των μαθητών έγινε έρευνα όπως συνηθίζεται και εντοπίστηκε ποσότητα ναρκωτικών ουσιών στην κατοχή 17χρονου μαθητή.

Να σημειώσουμε πως στην κατοχή του ο ανήλικος είχε και ένα μαχαίρι (σουγιά) 8 εκατοστών. 

Αμέσως μέλη της δύναμης πέρασαν χειροπέδες στον 17χρονο μαθητή ενώ όπως αναφέρθηκε πρόκειται για μαθητή από λύκειο της Επαρχίας Λάρνακας.

Το ThemaOnline με αλεπάλληλα δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες έθεσε το θέμα με τη συμπεριφορά μαθητών σε οργανωμένες σχολικές εκδρομές στο ορεινό θέρετρο. Σας ενημερώναμε επίσης για τις κινητοποιήσεις της Αστυνομίας.

*Στην κύρια φωτογραφία, στιγμιότυπο απο τις πρόσφατες εκδρομές μαθητών στην Κακοπετριά. 

Ι. Μάντζιηπα 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE