ΚΑΘΗΚΑΣ: Σε κινητοποίηση η Αστυνομία - Αυτοκίνητο εντοπίστηκε σε γκρεμό – Αναζητείται 40χρονος άντρας

ΚΑΘΗΚΑΣ: Σε κινητοποίηση η Αστυνομία -  Αυτοκίνητο εντοπίστηκε σε γκρεμό – Αναζητείται 40χρονος άντρας

Όχημα εντοπίστηκε γύρω στις 17:30 το απόγευμα της Παρασκευής 08/12 σε γκρεμό στην περιοχή του Κάθηκα.

Όπως μας αναφέρθηκε ο οδηγός αναζητείται ενώ στο σημείο βρίσκονται μέλη της ΕΜΑΚ για έρευνες.

Πρόκειται για αλλοδαπό πρόσωπο το οποίο αναζητείται ενώ όπως μας αναφέρθηκε, ο εργοδότης του είχε αναφέρει την  εξαφάνιση του το πρωί της Παρασκευής 08/12.

Πρόκειται για άντρα ηλικίας 40 ετών περίπου ενώ για την ώρα παραμένει άφαντος.

Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας όπως διεξάγουν τις απαραίτητες εξετάσεις για να διαφανεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

Να σημειώσουμε πως την πληροφορία έδωσε πολίτης που εντόπισε το όχημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE