Πόσο στοίχισε η μεταγραφή του Εγκωμίτη στην Ανόρθωση;

Πόσο στοίχισε η μεταγραφή του Εγκωμίτη στην Ανόρθωση;

Ο Γιώτης Εγκωμίτης είναι καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Μάλε» όπου μίλησε για την μεταγραφή του στην Ανόρθωση. Πως ένιωσε για εκείνη την κίνηση, και πόσο στοίχισε η μετακίνηση του;

«Ο Εθνικός ήθελε 400.000 λίρες για να φύγω. Η Ομόνοια έδινε 300.000 λίρες, πλησίαζαν όμως κάποιοι και έβαζαν τα συνηθισμένα εμπόδια. Όταν μου είπαν την προσφορά της Ανόρθωσης, ήταν σαν την απελευθέρωση.

Ήθελα να παίξω μπάλα με γεμάτο το γήπεδο, ήθελα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου. Το πρώτο χρόνο πήγα με υποσχετική και η αγορά τον επόμενο χρόνο ήταν με 400.000 λίρες. Κάθε χρόνο υπέγραφα νέο συμβόλαιο».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE