Ο Γιώτης για την οικονομική κατάσταση του Εθνικού Άχνας!

Ο Γιώτης για την οικονομική κατάσταση του Εθνικού Άχνας!

Ο Γιώτης Εγκωμίτης είναι ο καλεσμένος της εκπομπής «Όλα Μάλε» την Παρασκευή (8/12) όπου κλήθηκε να μιλήσει για αρκετά ζητήματα. Ένα από αυτά, είναι ο Εθνικός Άχνας που τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Ο πρώην προπονητής του συλλόγου τόνισε πως ακόμη και τώρα η ομάδα που εδρεύει στο Δασάκι, πληρώνει…

«Οι νέοι ποδοσφαιριστές παίρνουν το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων τους, ενώ οι παλιοί παίρνουν και κάποια από τις εκκρεμότητες. Εγώ αγαπώ τον Εθνικό διότι η μισή μου ζωή είναι εκεί μέσα. Αξίζει να αναφέρουμε πως η ομάδα ήταν πρότυπο στις πληρωμές, πρόλαβα εξαιρετικές καταστάσεις, ακόμη και όταν γύρισα από την Ελλάδα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε η Πρόεδρος και της Βουλής και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου. Τοποθετήθηκε για το πρόσφατο ταξίδι της στην Ινδία, τα μεγάλα νομοθετήματα που βρίσκονται ενώπιον της Βουλής, τα ζητήματα δημόσιας ασφάλειας, αλλά και το προεκλογικό κλίμα που διαμορφώνεται στη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE