ΛΑΡΝΑΚΑ: Ο Δήμος τον βάζει να πληρώσει για το… πτώμα του και αντιδρά εντόνως –«Να με φαν’ τα ψάρια» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ο Δήμος τον βάζει να πληρώσει για το… πτώμα του και αντιδρά εντόνως –«Να με φαν’ τα ψάρια» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έντονη αντίδραση με χιούμορ αλλά και εύλογους προβληματισμούς, από συμπολίτη μας στην Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, αν και είναι σχετικά μικρής ηλικίας, καλείται να πληρώσει στον Δήμο Λάρνακας ειδικό φόρο ύψους 25 ευρώ (ετησίως) ως «ΤΕΛΟΣ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ».

Σχολιάζει, λοιπόν: «Αγαπητέ Δημε Λαρνακας, εγω εν θέλω να θαφτω. Θέλω να κάνουν το σώμα μου δωρεά σε ιατρική σχολη/να το στειλουν σε χώρα που επιτρέπει άλλες μεθόδους διαχειρησης/να με σύρουν μες τη θάλασσα να με φαν τα ψάρια όπως τα έτρωγα Εγώ κτλ. Εν θέλω κοιμητήριο όλαν. Γιατί πρεπει να σας δίνω 25 ευρώ το χρόνο; και αν σας τα δωκω θέλω κοστολόγηση και επεξήγηση του ποσού. πληρώνω τι ακριβώς;».

Πράγματι είναι απ΄ αυτά τα τέλη που πληρώνουμε, αλλά ο τρόπος που παρουσιάζονται σε καταστάσεις, σε κάνουν να διερωτάσαι για πολλά.

Το ThemaOnline θα ασχοληθεί με το όλο θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE