ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σόουζα: Αποθεώθηκε… έκανε “εχθρούς” και τώρα επιστρέφει

Σόουζα: Αποθεώθηκε… έκανε “εχθρούς” και τώρα επιστρέφει

Το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ δεν θα είναι σαν όλα τα άλλα για τον Λούκας Σόουζα.

Ο Βραζιλιάνος του ΑΠΟΕΛ θα βρεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του από την οποία μάλιστα δεν έφυγε με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και καλείται να βρει τον τρόπο να διαχειριστεί σωστά τα συναισθήματα του και να οδηγήσει τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας στη νίκη.

Η απουσία πλέον του Βινίσιους που μπαίνει χειρουργείο ουσιαστικά ανοίγει τον δρόμο στον Λούκας Σόουζα να καθιερωθεί στους πρωταθλητές με τον ίδιο να έχει μια τεράστια ευκαιρία να δείξει την αξία του.

Ψυχολογικά βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, ο Γιώργος Δώνης του δίνει τις ευκαιρίες που ο ίδιος θέλει όμως θα πρέπει να σταθεροποιήσει την απόδοση του σε ψηλά επίπεδα ειδικά τώρα που θα βρίσκεται στα περισσότερα παιχνίδια στην αρχική 11άδα.

Την Δευτέρα το βράδυ, ο Λούκας Σόουζα αναμένεται να πάρει εκ νέου φανέλα βασικού πλάι στο Νούνο Μοράις, με τον τεχνικό του ΑΠΟΕΛ να αναμένει από τον ίδιο μέσω της απόδοσης του να βοηθήσει τους πρωταθλητές να φύγουν με το διπλό από το Τσίρειο.

Τα μεγάλα παιχνίδια είναι για τους μεγάλους παίκτες, ο Λούκας Σόουζα έχει την ποιότητα να ανταπεξέλθει γι’ αυτό καλείται να το κάνει πράξη ανεξάρτητα με την υποδοχή που θα του επιφυλάξουν το βράδυ της Δευτέρας οι φίλοι της ΑΕΛ και που είναι δεδομένο πως δεν θα είναι η καλύτερη δυνατή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top