«Πονάει» τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας ο Κυπριανού (photo)

«Πονάει» τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας ο Κυπριανού (photo)

O Αντρέας Κυπριανού της Νέας Σαλαμίνας, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μια φωτογραφία με την φανέλα της τωρινής του ομάδας, της Νέας Σαλαμίνας, συνοδεύοντας της με το μήνυμα «ότι δεν με σκοτώνει, με κάνει πιο δυνατό».

Η φετινή άσχημη πορεία των «ερυθρολεύκων» πληγώνει πολλούς (οπαδούς – ποδοσφαιριστές), όμως κάποιοι προσπαθούν μέσα από τις δυσκολίες να αντλήσουν και να την δύναμη για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ένας εξ αυτών δεν είναι άλλος από τον Αντρέα Κυπριανού ο οποίος μέσα από τα social medeia έστειλε το χαρακτηριστικό μήνυμα.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE