Με ταχύτητες 5G θα τρέχει το νέο έξυπνο κινητό της Huawei

Με ταχύτητες 5G θα τρέχει το νέο έξυπνο κινητό της Huawei

 Θα κατεβάζει 6 GB σε λιγότερο από δύο δευτερόλεπτα

Το «κατέβασμα» ενός φακέλου 6 Gigabyte σε χρόνο μικρότερο των δύο δευτερολέπτων με την χρήση τεχνολογίας 5G βρίσκεται κοντά στις τεχνολογικές εξελίξεις που συντελούνται στην Κίνα, καθώς γίνονται προετοιμασίες για την εμπορική αξιοποίηση της επόμενης γενιάς στην τεχνολογία των κινητών τηλεφώνων.

Στη διάρκεια των εργασιών του 4ου Παγκόσμιου Συνεδρίου για το Διαδίκτυο, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Ουζέν της επαρχίας Τσετσιάνγκ, η κινεζική εταιρία Huawei τιμήθηκε μαζί με τις εταιρίες Apple, Alibaba, Baidu και Microsoft, για τις τεχνολογικές εξελίξεις που δρομολογεί στην αξιοποίηση του διαδικτύου και την κινητή τηλεφωνία.

Η αναφερόμενη εταιρεία, αναμένεται να παρουσιάσει ένα έξυπνο κινητό τηλέφωνο που θα υποστηρίζει την τεχνολογία 5G το 2019, μέσω της αξιοποίησης τεχνολογικών στοιχείων που έχει αναπτύξει η ίδια. 

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE