«Μερικές συνέπειες του παρελθόντος μπορεί να παραμείνουν…» (photo)

«Μερικές συνέπειες του παρελθόντος μπορεί να παραμείνουν…» (photo)

O Βραζιλιάνος μέσος της Ομόνοιας «χτύπησε» και πάλι στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και συγκεκριμένα μέσα από το Instagram.

Ο Κανού ανέβασε μια φωτογραφία του από παιχνίδι της Ομόνοιας, και την συνόδευσε με το πιο κάτω σχόλιο: «Αν και μερικές συνέπειες του παρελθόντος μπορεί να παραμείνουν, μπορούμε να πιστέψουμε ότι ο Θεός έχει ένα καλό και ένδοξο μέλλον για εκείνους που τον εμπιστεύονται. Ενδυναμώνει τους κουρασμένους και τους ισχυρούς στην εξουσία με τους αδύναμους…»

Υπενθυμίζουμε ότι ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας παρέμεινε εκτός αποστολής ανήμερα του ντέρμπι με την ΑΕΚ λόγω του ότι υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, ενώ δύο μέρες πριν το μεγάλο ματς με τον Απόλλωνα ο Βραζιλιάνος μέσος τοποθετείται ξανά.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.