Είναι αναγκασμένη να σηκώσει κεφάλι!

Είναι αναγκασμένη να σηκώσει κεφάλι!

Στην ΑΕΛ θέλουν να αφήσουν στην άκρη την επόμενη μέρα του «άδοξου» αποκλεισμού τους από την Αγία Νάπα, κοιτάζοντας με διαφορετικό μάτι την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα το ντέρμπι τον ΑΠΟΕΛ.

Κι αφού το οδοιπορικό τερματίστηκε νωρίς στον θεσμό του Κυπέλλου, οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι αναγκασμένοι να κοιτάξουν για διάκριση μέσα από τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

Στην ΑΕΛ θέλουν να εξασφαλίσουν μια θέση η οποία οδηγεί στην Ευρώπη έτσι ώστε να μην πάει εντελώς χαμένη η χρονιά, όμως για να γίνει αυτό οι ποδοσφαιριστές του Μπρούνο Μπαλταζάρ θα πρέπει να τα δώσουν όλα από τώρα μέχρι και το τέλος της σεζόν.

Το μεγάλο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ έχει τεράστια σημασία για την, γιατί εκτός από το γεγονός ότι με ενδεχόμενη νίκη θα δώσει χαρά στους πληγωμένους οπαδούς της, από την αποτυχία στο κύπελλο, η ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ θα μπορέσει να κοιτάξει με αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Μπορεί η ΑΕΛ να «πλήγωσε» τον κόσμο της, όμως την Δευτέρα το βράδυ θα θέλει την στήριξη των «Λεόντων» έτσι ώστε να φτάσει στο πολυπόθητο τρίποντο.

Γι αυτόν τον λόγο δύο μέρες πριν από το μεγάλο ματς οι Διοικούντες του συλλόγου στέλνουν το μήνυμα μέσα από την επίσημη σελίδα της ΑΕΛ για να δώσει ο κόσμος μαζικό παρών στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

To, μήνυμα της ΑΕΛ στα Social Media που καλεί τον κόσμο της να είναι, στην ανατολική το βράδυ της Δευτέρας για να στηρίξει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Μπαλταζάρ: #AEL Vs APOEL #AELFC #AEL1930 #BETHERE #WEARELIMASSOL.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE