ΠΑΦΟΣ: Τιμήθηκαν Νεκτάριος Παπασωκράτους και Κυριάκος Νικόλα για τις εκατοντάδες διασώσεις με κίνδυνο ακόμα και για τη ζωή τους

ΠΑΦΟΣ: Τιμήθηκαν Νεκτάριος Παπασωκράτους και Κυριάκος Νικόλα για τις εκατοντάδες διασώσεις με κίνδυνο ακόμα και για τη ζωή τους

Τους ανθρώπους που τον στηρίζουν και ανθρώπους που πρόσφεραν για πολλά χρόνια στη διάσωση, τίμησε το βράδυ της Παρασκευής 8/12 σε μια σεμνή εκδήλωση ο Ναυαγοσωστικός Όμιλος Κινύρας Πάφου.

 

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση του Ναυαγοσωστικού Ομίλου Κινύρα, πρόκειται για το Νεκτάριο Παπασωκράτους και Κυριάκο Νικόλα, οι οποίοι έχουν κάνει εκατοντάδες διασώσεις με κίνδυνο ακόμη και για τη ζωή τους.  

Στην εκδήλωση, προστίθεται στην ανακοίνωση, τιμήθηκε επίσης ο Παναγιώτης Παϊσης για την πολύχρονη, άρτια και εξαίρετη εκπαίδευση που πρόσφερε στον Όμιλο Κινύρας, ο  Αναστάσιος Νικολάου, ο οποίος συνέβαλε και στην ίδρυση του Ναυαγοσωστικού Συνδέσμου Κύπρου, καθώς και ο Χριστάκης Μιχαηλίδης, εκπαιδευτής και εξεταστής.

Επιπρόσθετα, ο Όμιλος τίμησε τους επίτιμους προέδρους του που πρόσφεραν, όπως αναφέρεται, αλτρουιστικά, ακούραστα, υπομονετικά και με καλή προαίρεση εδώ και πολλά χρόνια στην ναυαγοσωστική της Πάφου και στην ίδρυση του Ομίλου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE