«Τελείωσε» Αλεξίου και Χριστοφή ο Φανιέρος

«Τελείωσε» Αλεξίου και Χριστοφή ο Φανιέρος

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaSports δυο Κύπριοι παίκτες του Ερμή αποτελούν παρελθόν από την ομάδα μετά και την χθεσινή (9/12) ήττα από τη Δόξα.

Ο λόγος για τους Μαρτίνο Χριστοφή και Νικόλα Αλεξίου οι οποίοι ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ότι αποτελούν παρελθόν από τον σύλλογο της Αραδίππου.

Όπως γίνεται αντιληπτό την πόρτα της εξόδου θα δουν κι άλλοι ξένοι ποδοσφαιριστές. Μετά τον Γουίκς τουλάχιστον άλλοι τρεις ξένοι θα αποχωρήσουν και η ενίσχυση με τέσσερις ποδοσφαιριστές είναι δεδομένη.

Η κατάσταση στην ομάδα δεν είναι και η καλύτερη και σε αυριανή (11/12) συνεδρία του το διοικητικό συμβούλιο θα εξετάσει την κατάσταση και θα πάρει αποφάσεις για το μέλλον του συλλόγου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE