ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ: Μέτρα για την μεγαλύτερη αιτία στα θανατηφόρα - 2η συνεχόμενη εβδομάδα

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ: Μέτρα για την μεγαλύτερη αιτία στα θανατηφόρα - 2η συνεχόμενη εβδομάδα

 Η Αστυνομία Κύπρου θα κάνει εκστρατεία για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα για υπεύθυνη οδήγηση και οδική συνείδηση.

Η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, αποτελεί μια από τις κύριες αιτίες πρόκλησης θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων στη χώρα μας. Κατά την πενταετία 2012 – 2017, πέραν των 60 συνανθρώπων μας, έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα, που αιτία πρόκλησης τους ήταν η κατανάλωση αλκοόλ πριν από την οδήγηση.

Για το λόγο αυτό, στο πλαίσιο των προσπαθειών της για πρόληψη και μείωση των οδικών συγκρούσεων και για εμπέδωση της οδικής συνείδησης, η Αστυνομία Κύπρου, πραγματοποιεί από την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, μέχρι και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017, παγκύπρια εκστρατεία ελέγχου οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης.

Η εκστρατεία διεξάγεται ταυτόχρονα και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίες συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Αστυνομικό Δίκτυο Τροχαίας TISPOL.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE