ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ: Μέτρα για την μεγαλύτερη αιτία στα θανατηφόρα - 2η συνεχόμενη εβδομάδα

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ: Μέτρα για την μεγαλύτερη αιτία στα θανατηφόρα - 2η συνεχόμενη εβδομάδα

 Η Αστυνομία Κύπρου θα κάνει εκστρατεία για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα για υπεύθυνη οδήγηση και οδική συνείδηση.

Η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, αποτελεί μια από τις κύριες αιτίες πρόκλησης θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων στη χώρα μας. Κατά την πενταετία 2012 – 2017, πέραν των 60 συνανθρώπων μας, έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα, που αιτία πρόκλησης τους ήταν η κατανάλωση αλκοόλ πριν από την οδήγηση.

Για το λόγο αυτό, στο πλαίσιο των προσπαθειών της για πρόληψη και μείωση των οδικών συγκρούσεων και για εμπέδωση της οδικής συνείδησης, η Αστυνομία Κύπρου, πραγματοποιεί από την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, μέχρι και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017, παγκύπρια εκστρατεία ελέγχου οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης.

Η εκστρατεία διεξάγεται ταυτόχρονα και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίες συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Αστυνομικό Δίκτυο Τροχαίας TISPOL.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Πηγή του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας ανέφερε ότι την Παρασκευή προβλέπεται να γίνουν στην Κωνσταντινούπολη τριμερείς συναντήσεις στο πλαίσιο των ειρηνευτικών συνομιλιών που επρόκειτο να ξεκινήσουν μεταξύ των Ρώσων και των Ουκρανών.