ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν προτίθεται να… χαρίσει την κορυφή! Με ανατροπή πέρασε και από το Μακάρειο

Δεν προτίθεται να… χαρίσει την κορυφή! Με ανατροπή πέρασε και από το Μακάρειο

Η ΑΕΚ έχοντας ένα πολύ καλό αγωνιστικά δεύτερο ημίχρονο πήρε την 11η της νίκη στο πρωτάθλημα της τρέχουσας περιόδου και πέρασε εκ νέου στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 35 βαθμούς, 2 περισσότερους από την Ανόρθωση.

Ά Ημίχρονο

Η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ… ξαφνιάστηκε από το ξεκίνημα του αγώνα στο Μακάρειο Στάδιο, μιας και ο Ολυμπιακός θέλησε να μπει θαραλλέα και να «κτυπήσει καμπανάκι» προς την εστία του Πάμπλο.  Το συγκρότημα του Χρύση Μιχαήλ δημιούργησε φάσεις και θα μπορούσε νωρίτερα ν’ άνοιγε το σκορ.  Εντούτοις, τα κατάφερε με τον Μιγκελίτο στο 28ο λεπτό, ο οποίος με πλασέ εντός της μεγάλης περιοχής έκανε το 1-0.

Το γκολ του Ολυμπιακού… ξύπνησε την ομάδα του Ισπανού κόουτς.  Διαφοροποιήθηκε το σχήμα με το οποίο θέλησε να ξεκινήσει τον αγώνα ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ και η ΑΕΚ ανέβασε στροφές.

Άμεση αντίδραση της ΑΕΚ με τη συμπλήρωση του ημιώρου με τον… «συνήθη ύποπτο» Τολεμές να γυρίζει έξυπνα και με πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα του Χίντι.

Το 1-1 έμεινε μέχρι την ανάπαυλα.

Β΄ Ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ… είπε για τα καλά να βάλεις μπρος τις «μηχανές» της και είχε τον πλήρη έλεγχο.  Κατοχή μπάλας και δημιουργία προϋποθέσεων για να βρεθεί μπροστά στο σκορ.  Κάτι που κατάφερε με τον Τρισκόφσκι.  Έξυπνη κίνηση του Σκοπιανού επιθετικού από πλάγια θέση στο 51ο λεπτό και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της κλειστής γωνιάς του Χίντι.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός δεν έδειξε να έχει τις δυνάμεις για ν΄αντιδράσει, υπήρξαν σημάδια κούρασης, κόπωσης, ενώ εάν οι παίκτες της ΑΕΚ ήταν πιο προσεχτικοί θα μπορούσαν και για άλλο γκολ.

Στο 86ο λεπτό τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τον Ολυμπιακό όταν ο Σωτηρίου αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του Κώστα Ψευδιώτη (2η κίτρινη) με τους γηπεδούχους να μένουν με 10 παίκτες.

Το τελευταίο σφύριγμα του Κύπριου ρεφ έφερε την ΑΕΚ να φεύγει από το Μακάρειο Στάδιο με το 11ο της φετινό τρίποντο και να καλπάζει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χίντι, Πουγιούκκας, Χριστοφίδης, Σωτηρίου, Σαμάρας, Μιγκελίτο, Σεραφείμ (66΄ Αντωνίου), Πεχλιβάνης, Παχίπης (85΄ Μενελάου), Τόρες, Καπαρτής (66΄ Κάστρο)

ΑΕΚ: Πάμπλο, Νέλσον, Μουρίγιο, Καταλά, Αντωνιάδης, Λαμπάν, Λαρένα, Ακοράν (86΄ Κάσες), Τομάς (70΄ Τέτε), Τρισκόφκσι, Φλοριάν (90΄+2 Ρουσιάς)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ

Παχίπης (3η), Χριστοφίδης (3η), Σαμάρας (3η) – Καταλά, Λαρένα, Λαμπάν (3η)

ΚΟΚΚΙΝΗ

Σωτηρίου (2η κίτρινη)

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top