Τίποτα δεδομένο…

Τίποτα δεδομένο…

Ο Σούστερ ήταν το No1 για τον πάγκο της Ομόνοιας και όλα έδειχναν ότι θα είχε ευτυχής εξέλιξη, όμως στο τέλος της ημέρας ήρθε το ναυάγιο το οποίο αλλάζει τα σχέδια των «πρασίνων».

Πάντως το αναφέραμε αρκετές φορές σε ρεπορτάζ μας… πριν να πέσουν υπογραφές τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο, κι αυτό συνέβηκε και με τον Γερμανό κόουτς.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE