Ο Πρόεδρος που άλλαξε την πορεία της Κύπρου: Το έργο του Γιώργου Βασιλείου που άφησε εποχή - VIDEO
Θλίψη σκόρπισε σε ολόκληρη την κυπριακή κοινωνία, η είδηση θανάτου του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργου Βασιλείου.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τούμπας
Ο Τολεμές είναι στην «αιχμή» του δόρατος της επιθετικής γραμμής της ΑΕΚ και κρατάει από το χέρι την ομάδα του οδηγώντας την από επιτυχία σε επιτυχία, αφού σε 13 παιχνίδια κατάφερε να πετύχει 15γκολ (σκόραρε στα 8 από τα 9 τελευταία παιχνίδια της ομάδας του) και δείχνει να προχωράει ακάθεκτος για την ανάδειξη του ως πρώτος σκόρερ.
Το Γαλλικό «κανόνι» της ΑΕΚ ξεκίνησε ιδανικά την φετινή σεζόν όσον αφορά την επικοινωνία του με τα δίχτυα και αν συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς και με τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος (21 στο σύνολο) όχι μόνο θα μπορέσει να καταρρίψει το προσωπικό του ρεκόρ που έχει αλλά θα το κάνει «θρύψαλα».
Ο 30χρόνος Γάλλος επιθετικός από την σεζόν 2012/13 όταν σκόραρε 19γκολ στην Καρταχένα (ομάδα Γ’ Κατηγορίας τότε της Ισπανίας), δεν μπόρεσε ξανά να φτάσει σε τέτοιο αριθμό τερμάτων, όμως την φετινή σεζόν με την φανέλα «κιτρινοπράσινη» φανέλα ο Τολεμές ετοιμάζεται να «σπάσει» το ρεκόρ που κατέχει.
Πάντως αν το πετύχει αυτό ο Τολεμές θα είναι τεράστια επιτυχία όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά και για την ΑΕΚ η οποία θα μπορέσει να αναδείξει για δεύτερη φορά πρώτο σκόρερ στο πρωτάθλημα μετά από δύο χρόνια όταν ο Αντρέ Άλβες είχε πετύχει 19 γκολ, όσα και ο Μακρίεφ της Νέας Σαλαμίνας, αλλά και ο Καβενάγκι του ΑΠΟΕΛ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




