Ανάσ(α)ταση!

Ανάσ(α)ταση!

Την πρώτη τους νίκη με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη στον πάγκο τους πέτυχαν οι «ερυθρόλευκοι»,  πανηγυρίζοντας ένα πολύ σημαντικό τρίποντο που αν μη τι άλλο δίνει μια μικρή ανάσα στον Βαρωσιώτικο σύλλογο.

Μετά τη νίκη αυτή μετά από εννέα αγωνιστικές όλοι στο στρατόπεδο της Νέας Σαλαμίνας εύχονται ότι εκτός από ανάσα θα φέρει και την «Ανάσταση» στον σύλλογο δίνοντας το έναυσμα για την αντεπίθεση, έτσι ώστε να γίνει η προσπάθεια για να κρατηθεί ο σύλλογος στα μεγάλα σαλόνια.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE