ΛΕΜΕΣΟΣ: Είδε τους διαρρήκτες να προσπαθούν να κλέψουν το χρυσοχοείο του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Είδε τους διαρρήκτες να προσπαθούν να κλέψουν το χρυσοχοείο του

Προσπάθησαν να διαρρήξουν χρυσοχοείο στην λεωφόρο Μακαρίου στην Λεμεσό και βρήκαν μπροστά τους τον ιδιοκτήτη.

Όπως μετέδωσε το ΡΙΚ , λίγο πριν τις 5 το πρωί της Δευτέρας 11/12, άγνωστοι επιχείρησαν να διαρρήξουν χρυσοχοείο στην Μακαρίου στη Λεμεσού, αλλά το σύστημα συναγερμού τους χάλασε τα σχέδια.

Σύμφωνα πάντα με το ΡΙΚ, ο ιδιοκτήτης ενημερώθηκε μέσω του συστήματος ασφαλείας στο κινητό του τηλέφωνο, πριν οι δράστες πετύχουν είσοδο και έσπευσε στη σκηνή όπου είδε δύο πρόσωπα, τα οποία όμως τράπηκαν σε φυγή.

Ταυτόχρονα στο κατάστημα έφθασε η Αστυνομία όπου ξεκίνησε έρευνες για συλλογή τεκμηρίων.

Η Αστυνομία Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

*H φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ, με επίπεδο αισθητά χαμηλότερο από τον μέσο όρο τόσο της ΕΕ όσο και της Ευρωζώνης, ανέφερε σε σημερινή του ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.