ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λεμεσός ή Λευκωσία; Ομόνοια ή Απόλλωνας, ΑΕΛ ή ΑΠΟΕΛ;

Λεμεσός ή Λευκωσία; Ομόνοια ή Απόλλωνας, ΑΕΛ ή ΑΠΟΕΛ;

Η μοίρα ή καλύτερα το πρόγραμμα της αγωνιστικής έφερε έτσι τα πράγματα ώστε η Λευκωσία και η Λεμεσός να χωριστεί στα δύο.

Στις 17:30 η Ομόνοια θα τα πει μαζί με τον Απόλλωνα στο πρώτο χρονικά «καυτό» ντέρμπι της αγωνιστικής με τις δύο ομάδες να θέλουν να κυνηγήσουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς η κάθε μια για τον δικό της λόγο.

Η μεν Ομόνοια μετά το «στραπάτσο» που δέχθηκε στο ΑΕΚ Αρένα θέλει να επιστρέψει στις νίκες δίνοντας απαντήσεις στον κόσμο της, απ την άλλη ο Απόλλωνα θέλει το «διπλό» έτσι ώστε να συνεχίσει την θετική του πορεία και να παραμείνει κοντά στους στόχους του.

Στο άλλο ντέρμπι της ημέρας που θα ξεκινήσει στις 20:00 η ΑΕΛ θα φιλοξενήσει τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο με το παιχνίδι να προμηνύεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Τόσο οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λευκωσία όσο και οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λεμεσού είναι σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα και αναμένεται να δώσουν τα πάντα στο τερέν για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Η γηπεδούχος ΑΕΛ σε έξι παιχνίδια της μετράει 5 νίκες και 1 ισοπαλία ενώ ακριβώς το ίδιο στατιστικό ισχύει και για τον ΑΠΟΕΛ, μόνο από αυτό καταλαβαίνει κανείς για το τι  «μάχη» θα υπάρξει στο γήπεδο της Λεμεσού για τους βαθμούς.

Πάντως το γεγονός ότι τα ντέρμπι είναι ανάμεσα σε Λευκωσία και Λεμεσό ανεβάζουν ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον. Θα καταφέρει η Λεμεσός να επικρατήσει της Λευκωσίας, θα γίνει το αντίθετο ή θα έχουμε ισοπαλία;

Όλα αυτά φυσικά θα τα μάθουμε μετά το πέρας και του παιχνιδιού στο Τσίρειο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top