ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Είχε εκδορές στην πλάτη και στο στήθος λόγω… μακαρονιών ο 29χρονος – «Για όνομα του Θεού!»

ΦΟΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Είχε εκδορές στην πλάτη και στο στήθος λόγω… μακαρονιών ο 29χρονος – «Για όνομα του Θεού!»

Ιδιαίτερα βεβαρυμμένη είναι για την ώρα η θέση του 29χρονου υπόπτου σε σχέση με τη δολοφονία του 86χρονου Μιλτιάδη Κλεάνθους στην Λινόπετρα (10/12).

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας για έκδοση 6ημερου διατάγματος κράτησης του 29χρονου, αυτός έφερε στην πλάτη, στο στήθος και στα χέρια εκδορές. Με απλά λόγια, είχε τραύματα πάλης. Ωστόσο, ο ύποπτος ανέφερε στους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού πως προκλήθηκαν από… μαγειρικό ατύχημα και συγκεκριμένα ετοιμασία μακαρονιών. Εκδοχή που δεν έπεισε.

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε από τον ανακριτή στο δικαστήριο, ο 29χρονος όταν εντοπίστηκε λίγο μετά τις 19:00 από άνδρες της Αστυνομίας και αφού του αναφέρθηκε ότι είναι ύποπτος για το έγκλημα, ανέφερε: «Για όνομα του Θεού!».

Εδώ να σημειωθεί ότι υπάρχουν και άλλα στοιχεία και μαρτυρίες που επιβαρύνουν τη θέση του υπόπτου, πέραν από τα τραύματα. Συγκεκριμένα, ο 29χρονος φέρεται να ήταν ιδιαίτερα φορτικός και να ζητούσε συχνά χρήματα από το θύμα. Μάλιστα, ο 86χρονος φέρεται να ανέφερε σε φιλικό του πρόσωπο ότι έδωσε 40 ευρώ στον 29χρονο μετά από πίεση.

Όταν ο ηλικιωμένος πήγε στη συμβία του 29χρονου για να ζητήσει πίσω τα χρήματα που του είχε δώσει, αυτή του επέστρεψε 20 ευρώ. Όταν το πληροφορήθηκε αυτό ο 29χρονος, ενοχλήθηκε και πήγε να συναντήσει τον ηλικιωμένο, στον οποίο τελικά έδωσε άλλα 10 ευρώ.

Επίσης, σύμφωνα με στοιχεία που κατέχει η Αστυνομία, ο ηλικιωμένος άνοιξε στον δράστη την πόρτα και δεν έγινε διάρρηξη. Με απλά λόγια, φαίνεται πως το θύμα γνώριζε τον φονιά του.

Εδώ να σημειωθεί ότι το θύμα πριν από λίγο καιρό είχε κάνει ανάληψη 300 ευρώ από τραπεζικό οργανισμό, χρήματα που δεν βρέθηκαν στο σπίτι του μετά τη διάπραξη του εγκλήματος. Έλειπε, επίσης, η βέρα του από το δεξί του χέρι.

Το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα που έχουν προκληθεί από αμπαζούρ που βρισκόταν δίπλα του.

Στην κουζίνα της οικίας του όπου βρέθηκε νεκρός, εντοπίστηκαν αποτυπώματα παπουτσιών με αίμα.

Ο ύποπτος όπως σημειώσαμε δεν έπεισε τους ανακριτές παρόλο που αρνείται κάθε ανάμιξη στο έγκλημα. Είπε μεταξύ άλλων ότι κατά τον χρόνο που φέρεται να διαπράχθηκε ο φόνος, αυτός ήταν σε όχημα φίλου του.

Στο εν λόγω αυτοκίνητο, αυτό που ανήκει στον φίλο του υπόπτου, εντοπίστηκαν 14 γρ. κάνναβης, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθεί κι αυτός.

Έχουν κατασχεθεί και τα δυο οχήματα, ενώ ληφθήκαν δείγματα DNA κ.α. για εργαστηριακές αναλύσεις.

Κατά τη διάρκεια της 6ημερης κράτησής του θα γίνει αναγνωριστική παράταξη, στη βάση μαρτυρίας που τοποθετεί δυο άγνωστα πρόσωπα να εγκαταλείπουν την οικία του 86χρονου, περνώντας πάνω από τον φράχτη. Σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, γύρω στις 23:00 του Σαββάτου (09/12) ακούστηκαν βογκητά από την οικία του ηλικιωμένου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση οι 6 εκ των 9 - Αρχίζει η διαδικασία για τον 10ο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση οι 6 εκ των 9 - Αρχίζει η διαδικασία για τον 10ο

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκαν οι έξι από τους εννέα συλληφθέντες, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top