Ένα μήνα φυλακή σε οπαδό Λεμεσιανής ομάδας – Θα βλέπει την ομάδα του από Κεντρικό Σταθμό

Ένα μήνα φυλακή σε οπαδό Λεμεσιανής ομάδας – Θα βλέπει την ομάδα του από Κεντρικό Σταθμό

 Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, επέβαλε την Δευτέρα 11/12 ποινή φυλάκισης ενός μηνός σε 31χρονο, αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση που αφορά επίθεση εναντίον αστυνομικού και πρόκληση ανησυχίας σε αθλητικό χώρο.

Επίσης, εξέδωσε εναντίον του διάταγμα αποκλεισμού για έξι μήνες από οποιαδήποτε αθλητική εκδήλωση ή αθλητικό χώρο, το οποίο θα ισχύει από τη μέρα αποφυλάκισής του.

Ο 31χρονος είχε συλληφθεί στις 23 Σεπτεμβρίου, 2017 πριν από την έναρξη του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΛ – ΑΠΟΛΛΩΝ, στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.