Ένα μήνα φυλακή σε οπαδό Λεμεσιανής ομάδας – Θα βλέπει την ομάδα του από Κεντρικό Σταθμό

Ένα μήνα φυλακή σε οπαδό Λεμεσιανής ομάδας – Θα βλέπει την ομάδα του από Κεντρικό Σταθμό

 Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, επέβαλε την Δευτέρα 11/12 ποινή φυλάκισης ενός μηνός σε 31χρονο, αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση που αφορά επίθεση εναντίον αστυνομικού και πρόκληση ανησυχίας σε αθλητικό χώρο.

Επίσης, εξέδωσε εναντίον του διάταγμα αποκλεισμού για έξι μήνες από οποιαδήποτε αθλητική εκδήλωση ή αθλητικό χώρο, το οποίο θα ισχύει από τη μέρα αποφυλάκισής του.

Ο 31χρονος είχε συλληφθεί στις 23 Σεπτεμβρίου, 2017 πριν από την έναρξη του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΛ – ΑΠΟΛΛΩΝ, στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE