Έκρηξη στο κέντρο του Μανχάταν, σε σταθμό λεωφορείου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έκρηξη στο κέντρο του Μανχάταν, σε σταθμό λεωφορείου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 Έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στο κέντρο του Μανχάταν, δίπλα στο σταθμό λεωφορείων.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης, πρόκειται για έκρηξη βόμβας σε σωλήνα, σε σταθμό λεωφορείων, μεταξύ των οδών 42ης και 8ης λεωφόρου στο Μανχάταν.

Σε αυτό το βίντεο καταγράφεται η στιγμή της έκρηξης

 

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία της Νέας Υόρκης έχουν τραυματιστεί δύο άτομα. Ο ένας από τους δύο είναι ο βομβιστής ο οποίος έχει συλληφθεί.

Η γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου, Σάρα Χούκαμπι Σάντερς επιβεβαίωσε πως ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει ενημερωθεί για την έκρηξη.

Οι γραμμές του μετρό A,C και Ε, έχουν εκκενωθεί ενώ πάνω από την περιοχή πετούν ελικόπτερα της αστυνομίας, ενώ αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι το μόνο που ακούγεται είναι σειρήνες.

Οι πληροφορίες που φθάνουν αυτή την ώρα είναι συγκεχυμένες. Κάποιες κάνουν λόγο για βόμβα σε σωλήνα που εξερράγη πρόωρα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν αρκετά άτομα -έως και 22. Αρκετά άτομα έγραψαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ακολούθησε χάος στον τερματικό σταθμό των λεωφορείων, ορισμένα δε λένε ότι μέσα στον πανικό ποδοπατήθηκαν αρκετά άτομα όταν ακούστηκε η έκρηξη.

Ένας αυτήκοος μάρτυς, ο Φρανσίσκο Ραμίρεζ, είπε στο CΝΝ ότι άκουσε δύο εκρήξεις την ώρα που αποβιβαζόταν από λεωφορείο, μολονότι εκείνη την ώρα φορούσε ακουστικά.

«Απ’ αυτά που είδα φάνηκε να προέρχεται απ’ το μετρό, αλλά εικάζω. Ήταν δύο χωριστές εκρήξεις με απόσταση δευτερολέπτων η μία από την άλλη. Καθώς έβγαινα έξω με έσπρωξαν στην άκρη αστυνομικοί. Ήταν παντού διασκορπισμένοι άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας. Ήταν τρομακτικό. Επικρατούσε χάος, αλλά δεν είδα τραυματίες», είπε.

Αυτόπτης μάρτυρας που ήταν στο σταθμό τη στιγμή της έρκρηξης ανέφερε μιλώντας στο Fox News ότι με το που ακούστηκε ο κρότος άρχισαν όλοι να τρέχουν και επικράτησε πανικός.

 

 Απο iefimerida.gr 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE