Αριστοτέλους για Εφραίμ: «Αν με απομυθοποίησε θέλω να μου το πείτε...» - VIDEO

Αριστοτέλους για Εφραίμ: «Αν με απομυθοποίησε θέλω να μου το πείτε...» - VIDEO

Με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη της Κάτιας Ζυγούλη οι συνεργάτες της Αριστοτέλους συζήτησαν για την απομυθοποίηση ανάμεσα στα ζευγάρια που έρχεται με την απόκτηση οικογένειας, αλλά και τον χρόνο που λειτουργεί καταλυτικά σε ένα γάμο. 

Η Αριστοτέλους είπε γελώντας "Στην αρχή της σχέσης δεν έχεις να τρέξεις μωρά, σπίτι, μαγειρέματα, σουπερμαρκετ, φαρμακείο... Πότε; Είσαι άνθρωπος. 24 ώρες είναι η μέρα".

Όταν οι συνεργάτες της μίλησαν για απομυθοποιηση μιας γυναίκας τους είπε: "Αν με αποθυμοποίησε θέλω να μου το πείτε..."

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE