Μικρή λίστα…

Μικρή λίστα…

Ο Αντρέας Δημητρίου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Primetel λέγοντας ότι ο εκλεκτός του πάγκου ήταν ο Ντιρκ Σούστερ, αλλά μετά την πρόταση της Ντάρμσταντ η υπόθεση «ναυάγησε», διότι ο Γερμανός δεν μπορούσε να μην εξετάσει σοβαρά την πρόταση της πρώην ομάδας του.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας δήλωσε πως η λίστα των προπονητών που ήδη εξετάζονται είναι μικρή και αρκετά σημαντική, αφού υπάρχουν καλά ονόματα μέσα σε αυτή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE