Παρακλάδι των Γκρίζων Λύκων εισέβαλε στην Αγία Σοφία στη Κωνσταντινούπολη - VIDEO

Παρακλάδι των Γκρίζων Λύκων εισέβαλε στην Αγία Σοφία στη Κωνσταντινούπολη - VIDEO

Τούρκοι εθνικιστές εισέβαλαν στην Αγία Σοφία προκειμένου να προσευχηθούν, διαμαρτυρόμενοι για την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα, πρόκειται για οπαδούς της ακροδεξιάς οργάνωσης Alperen - παρακλάδι των Γκρίζων Λύκων - οι οποίοι εισήλθαν στην Αγία Σοφία για να πραγματοποιήσουν εκεί την προσευχή τους και να αντιδράσουν με αυτό τον τρόπο στην αναγνώριση, εκ μέρους των ΗΠΑ, της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ.

Η τουρκική αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή τους, ωστόσο μετά την κατάθεσή τους στο αστυνομικό τμήμα, αφέθησαν ελεύθεροι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στις Κεντρικές: Νεκρός 54χρονος κρατούμενος - Στη φυλακή για τον φόνο 34χρονης

Τραγωδία στις Κεντρικές: Νεκρός 54χρονος κρατούμενος - Στη φυλακή για τον φόνο 34χρονης

Αλλοδαπός κρατούμενος, ηλικίας 54 ετών, ο οποίος τελούσε υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές για υπόθεση φόνου εκ προμελέτης που διαπράχθηκε τον Αύγουστο του 2025 στην Πάφο, με θύμα γυναίκα ηλικίας 34 ετών, απεβίωσε αργά απόψε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE