«Να αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας»

«Να αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας»

Απογοητευμένος από τον τρόπο που έχασε η ομάδα του από τον Απόλλωνα, εμφανίστηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο υπηρεσιακός προπονητής της Ομόνοιας, Άκης Ιωακείμ.

Αναλυτικά:

“Ερχόμασταν από μία βαριά ήττα και μία δύσκολη εβδομάδα. Όπως είπαμε με τους παίκτες, έπρεπε να παίξουμε με πάθος και με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Ξεκινήσαμε το πρώτο ημίχρονο όπως το σχεδιάσαμε, αλλά δυστυχώς η μπάλα δεν μας έκανε το χατίρι. Στο δεύτερο μέρος, ο Απόλλωνας ισοζύγισε και σε μία αδράνεια να την πω, ένα λάθος, δεχθήκαμε το γκολ.

Είναι λυπηρό ότι χάθηκε ακόμα ένα παιχνίδι, με τον τρόπο που χάθηκε. Πρέπει να δούμε και να αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας. Παίκτες, διοίκηση και τεχνική ηγεσία, πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ανεβάσουμε την Ομόνοια.

Πρέπει να σηκώσουμε τα κεφάλια, για να βγει η Ομόνοια ξανά μπροστά”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE