«Να αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας»

«Να αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας»

Απογοητευμένος από τον τρόπο που έχασε η ομάδα του από τον Απόλλωνα, εμφανίστηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο υπηρεσιακός προπονητής της Ομόνοιας, Άκης Ιωακείμ.

Αναλυτικά:

“Ερχόμασταν από μία βαριά ήττα και μία δύσκολη εβδομάδα. Όπως είπαμε με τους παίκτες, έπρεπε να παίξουμε με πάθος και με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Ξεκινήσαμε το πρώτο ημίχρονο όπως το σχεδιάσαμε, αλλά δυστυχώς η μπάλα δεν μας έκανε το χατίρι. Στο δεύτερο μέρος, ο Απόλλωνας ισοζύγισε και σε μία αδράνεια να την πω, ένα λάθος, δεχθήκαμε το γκολ.

Είναι λυπηρό ότι χάθηκε ακόμα ένα παιχνίδι, με τον τρόπο που χάθηκε. Πρέπει να δούμε και να αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας. Παίκτες, διοίκηση και τεχνική ηγεσία, πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ανεβάσουμε την Ομόνοια.

Πρέπει να σηκώσουμε τα κεφάλια, για να βγει η Ομόνοια ξανά μπροστά”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE