«Μάχες» σώμα με σώμα στο Τσίρειο… Οριστική η διακοπή; (photos/videos)

«Μάχες» σώμα με σώμα στο Τσίρειο… Οριστική η διακοπή; (photos/videos)

Απίθανα πράγματα για ακόμη μία φορά στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Το ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ βαδίζει προς την οριστική διακοπή του. Οι φίλαθλοι των δύο ομάδων μπήκαν στο «χορτάρι» και πάλευαν σώμα με σώμα, την ώρα που ο Δημήτρης Μασιάς είχε αποφασίσει να επαναρχίσει το ματς της 15ης αγωνιστικής.

Φωτοβολίδες έπεφταν πίσω από τον πάγκο, οι παίκτες έτρεχαν να σωθούν, με τον κόσμο να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα ότι δε θέλει να συνεχιστεί άλλο το «ντέρμπι» των δύο ομάδων. Να δούμε πότε θα βάλουμε μυαλό… Μάλλον ΠΟΤΕ!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Άγκυρα ανοίγει τα χαρτιά της, η Ολγκίν αναζητεί διέξοδο και η Λευκωσία μετρά τις προθέσεις της Τουρκίας

Κυπριακό: Η Άγκυρα ανοίγει τα χαρτιά της, η Ολγκίν αναζητεί διέξοδο και η Λευκωσία μετρά τις προθέσεις της Τουρκίας

Έντονη διπλωματική κινητικότητα, παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες, συνθέτουν το σκηνικό που διαμορφώνεται στο Κυπριακό, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την προγραμματισμένη τριμερή συνάντηση της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE